Hydropeptide

Hydropeptide staat voor een gen-iale huidverzorging die resultaat gericht is én waar een aangename ervaring centraal staat. De actieve ingrediënten van Hydropeptide zijn van natuurlijke oorsprong en zijn ontwikkelt om op een snelle en veilige manier bij te dragen aan de gezondheid van de huid. Zonder recuperatie tijd na de professionele verzorging. Door de peptiden te combineren met bewezen anti-aging ingrediënten kunnen we de oorzaak van het probleem aanpakken in plaats van enkel de symptomen en maken we het verschil op lange termijn.

De voordelen van peptiden:

  • Peptiden = hét hero ingrediënt binnen de formaties van Hydropeptiden.
  • Peptiden= een korte keten van aminozuren die op celniveau boodschappen doorgeven aan onze huid om optimaal en gezond te functioneren.
  • Peptiden= bouwstenen van eiwitten. Eiwitten= belangrijkste bouwstenen van onze lichaam.
  • Peptiden= kleine moleculen, wat toelaat dat ze in dieper gelegen huidlagen penetreren om daar een krachtig signaal te geven aan de cel.

Deze relaxerende anti-aging behandeling zonder downtime doordringt de huid met herstellende en upliftende voordelen van peptiden, groeifactoractivators en eiwitten. Dit zal een frisse, stralende huid onthullen.

Voor wie? Alle rijpere huidtypes, droge/gedehydrateerde huid, doffe/vermoeide teint.

Voordelen: Na slechts één behandeling zijn expressielijntjes meer ontspannen. De huid is stralender, de textuur gladder en voller.

60 min – €85,00

Zelfs de gevoelige huid zal stralen na deze kalmerende, rustgevende behandeling. Een zachte peeling verfrist de huid zonder irritatie, terwijl een voedende masker helpt om de huid te beschermen en de hydrolipidefilm te herstellen. We starten met de bestrijding van de gevoeligheden met peptiden en botanische stamcel. Deze helpen bijdragen tot een egalere teint door tekenen van roodheid zichtbaar te verminderen.

Voor wie? (licht)gevoelige, couperose huid met verminderde natuurlijke bescherming.

Voordelen: Na slechts één behandeling is de huid gekalmeerd, verfrist en evenwichtiger.

Contra-indicaties: notenallergie (amandelzuur)

60 min – €80,00

Egaliseert, verheldert en voorkomt verschillende vormen van huidverkleuring waaronder; ouderdomsvlekken, zonneschade, acné littekens of zwangerschapsmaskers. De verhelderende behandeling richt zich op pigmentatieproblemen zonder harde chemicaliën te gebruiken. Dankzij een combinatie van bewezen doeltreffende natuurlijke huidverhelderaars en zachte exfoliatie. Een krachtige dosis antioxidanten helpt de huid te beschermen terwijl een gericht serum een egale teint opwerkt.

Voor wie? Hyperpigmentatie, zonneschade, acné littekens, zwangerschapsmasker, oneffen teint.

Voordelen: na slechts één behandeling straalt de huid, is ze egaler, zachter en strakker. Voor het meest optimale resultaat te bekomen is een reeks van behandelingen aangewezen.

60 min – €90,00

Wanneer de huid gestrest en beschadigd is, heeft ze een herstellend hydratatiewonder nodig. De Hydropeptide Moisture Miracle Facial behandeling is een ultra-crèmige, luxe gelaatsverzorging die de huid een diep herstellende hydratatie geeft.

Voor wie? Droge, gevoelige huid.

Voordelen: Na slechts één behandeling voelt de huid opgevoed en zacht aan.

60 min – €80,00

Verbetert de helderheid van de huid terwijl het acné en oneffenheden bestrijdt. Een combinatie van salicylzuur en acné bestrijdende peptiden brengen de sebumproductie weer in evenwicht. Ze maken verstopte poriën opnieuw vrij en versnellen de celvernieuwing terwijl een gezonde, egale huid onthullen.

Voor wie? Acné, onevenwichtige teint, zonneschade, doffe huid.

Voordelen: slechts na één behandeling is de huid opnieuw in evenwicht, vernieuwd en helder.

Contra-indicaties: zwangerschap, borstvoeding, aspirine allergie, zonneschade, Retinol/acné behandelingen 3 dagen op voorhand stopzetten.

60 min – €70,00

Wanneer de tijd van essentieel belang is, zal deze makkelijk aanpasbare verzorging de glans op je huid onmiddellijk doen herleven, waardoor ze een gezonde gloed krijgt terwijl extra huidproblemen zoals diepe rimpels, ouderdomsvlekken, dehydratie, gevoeligheid en verstopte poriën worden aangepakt.

Voor wie? aanpasbaar voor diepe rimpels, ouderdomsvlekken, dehydratie en gevoeligheid.

Voordelen: na slechts één behandeling is de huid gehydrateerd, voelt ze zacht aan en straalt ze. Lijntjes en rimpels vallen minder op.

60 min – €80,00 

Vragen?

volg ons

FACEBOOK   /   INSTAGRAM

0