COACHING TRAJECT

“Mijn huid ziet er op een korte periode precies veel ouder uit.”

“Wanneer ik een crème koop voor mijn gelaat weet ik eigenlijk niet welk product geschikt is en kijk ik niet naar een specifiek huidtype”

“Als ik in de spiegel kijk ziet mijn huid er moe en dof uit. Geen idee wat ik hieraan kan doen”

“Skincare routine … het lijkt allemaal zoveel werk …” 

Herkenbaar?

Wat als het voor jou helemaal anders kan?

Van een:

 • doffe huid
 • gepigmenteerde huid
 • verslapte en verouderde huid
 • gevoelige huid
 • zwarte puntjes of veel acné
 • niet weten wat je moet doen als dagelijkse thuisverzorging of welke behandelingen matchen?

Naar:

 • een stralende teint die er gezond en energiek uitziet
 • een jongere huid die  steviger en strakker is
 • een egale en glowy skin zonder extreme vlekjes, onzuiverheden, puistjes…

 

Is dit iets voor jou ?

Welkom bij het Exclusief Skin Coaching Traject

Klaar om de expert te worden van je eigen huid? 

Tijdens dit traject leggen we de volledige focus op korte én op lange termijnsresultaten. Het is geschikt voor iedereen die kampt met bepaalde huidissues, vb. (hormonale) acné, acné littekens, pigmenatie of zwangerschapsmasker, constante gedehydrateerde huid, wanneer je sterk wilt inzetten op anti-aging, een vette huid…

Maar ook wanneer je klaar bent om je huid een flinke (energie)boost te geven en samen te streven naar je meest gezonde huidconditie.

Klaar voor de start? 

Tijdens de eerste sessie nemen we een deepdive in je huid. Met een huidscan bekijken we de conditie van je diepere huidlagen. Je krijgt uiteraard de nodige documentatie mee: persoonlijk huidadvies plan, een handig schema voor je dagelijkse verzorging thuis én een start up kit van 6 producten (reiniger, toner, dag/nachtcrème, serum, SPF-factor, oogcrème) zodat je ook thuis meteen zelf aan de slag kan.

Maar er is meer !

We gaan voor het totaalplaatje om DE BESTE resultaten te behalen. Omdat onze huid de spiegel is van het innerlijke van ons lichaam gaan we ook die zijde bestuderen.

We achterhalen via een vetzuurmeting hoe het met je celgezondheid is. Zijn je cellen gezond? Kunnen ze hun afvalstoffen goed afscheiden waardoor alle voedingsstoffen optimaal opgenomen worden? Kamp je met ontstekingen in je cellen waardoor je huidklachten krijgt?

Na deze eerste interessante sessie komen we héél veel over je huid te weten zodat we alles optimaal kunnen personaliseren naar jouw noden.

What’s next? 

Vervolgens onderga je elke maand een persoonlijke huidverbeterende behandeling. Afwisselende manuele peelsessies en Hydrafacial (HYDROFACIAL ??) deluxe behandelingen komen aanbod. Met van zelfsprekend de nodige portie ontspanning om even helemaal weg te dromen.

Jouw extra voordelen: 

 • 10% korting op de homecare producten gedurende het traject
 • 5% korting op de behandeling van één volledige zone met definitieve laserontharing
 • regelmatige check-ins en skincare tips

You will take it to the top? 

Zoals ik al aangaf is ook de gezondheid van de binnenkant van je lichaam ontzettend belangrijk voor je huidconditie. Daarom is er de mogelijkheid om, naast de Omega vetzuur meting én in samenwerking met Romy Noordzij, orthomoleculaire therapeute extra professionele begeleiding en ondersteuning te krijgen via aangepaste suppletie. Zeker wanneer je kampt met rosacea, acné of eczeem is een vrijblijvend (online) gesprek met Romy ontzettend interessant. Zij ontwikkelde zelf testen (via urine, stoelgang,…) om de oorzaak te zoeken van het probleem.

We zetten dus graag samen onze schouders en kennis onder je opvolging om grip te krijgen op bepaalde knelpunten en je zo weer helemaal vol zelfvertrouwen te laten stralen!

Start

 • huidscan
 • behandelingsplan op maat
 • productadvies op maat
 • schema met correcte volgorde voor je dagelijkse huidverzorging
 • start-up kit van 6 producten (travelsizes)
 • omega vetzuurmeting via anoniem labo onderzoek d.m.v een vingerprik

Vervolg

 • Maandelijkse behandeling:
 • 3 manuele peelsessies
 • 2 Hydrafacial deluxe behandeling
 • Regelmatige check-ins om eventuele vragen te beantwoorden en tips te geven

Bonus

 • 10% korting op alle homecare producten gedurende het traject
 • 5% korting op 1 volledige zone voor permanente laserontharing

Top

 • Eventuele ondersteuning met suppletie in overleg met Romy Noordzij, ortomoleculaire therapeut.

Prijzen

Volledige betaling in één keer: BONUS: €1000 ipv €1177,OO  

Betaling in 2 termijnen: €525,00/keer (sessie 1 & 3) BONUS: €1050 ipv €1177,00 

Betaling in 6 termijnen: €175/maand BONUS: €1050 ipv €1177 

*deze prijzen zijn excl eventuele suppletie en uitgebreidere testen  

Je kan makkelijk via het online boekingsysteem je afspraak inplannen voor het eerste huidconsult onder het Exclusief Skin Coaching Traject.

We willen ons hierbij focussen op het behalen van maximum resultaten, zowel op korte als langere termijn.

Geniet tijdens dit exclusieve traject van het totaalplaatje: professionele begeleiding, hoogwaardige producten en behandelingen, eventueel extra advies van een orthomoleculaire therapeute om ook je huidgezondheid langs binnen aan te pakken, en heel veel tips en tricks!

Je zegt niet enkel ‘JA’ op een traject, maar ook ‘JA’ tegen jezelf, tegen de hoognodige ontspanning, tegen een optimale huidgezondheid én je zelfvertrouwen.

Bovendien geniet je van mooie extra bonussen op producten, laserbehandelingen, de totaalprijs van dit traject én uiteraard de resultaten van je huid.

Uiteraard. Hier zijn twee mogelijkheden: we leggen alle behandelingen vast na het eerste huidconsult of je boekt eenvoudig zelf van thuis uit via het online boekingsysteem.

Tijdens je eerste afspraak krijg je een behandelplan op maat opgesteld, zo zal je een handig overzicht hebben welke behandelingen passen bij jouw huis en uitgevoerd zullen worden.

Betaling in één keer: deze dient voldaan te worden na je huidconsult.

Betaling in twee keer: bij sessie 1 en 3.

Maandselijke betalingen zullen verlopen via een SEPA domicieliering.

Deze wordt in orde gebracht tijdens het eerste huidconsult en zal nadien gedurende 6 maanden automatisch lopen zodat u hiervoor niets meer hoeft te doen.

Neen, dit abonnement kan niet stopgezet worden en loopt altijd gedurende zes maanden.  Dankzij dit traject geniet je van het hele extra beloningsysteem waar je niet van kan genieten bij losse behandelingen en boekt de gezondheid van je huid de meest positieve resultaten.

 

Ja, je geniet van 5 behandelingen in totaal.

Ja, om het maximum resultaat te behalen zal je om de 4 weken langskomen voor je verzorging. Het is belangrijk om te weten dat je opperhuid gemiddeld om de drie weken vernieuwt. Om zo diep mogelijk op deze huidlaag te kunnen werken is een kortere tijdspannen tussen de behandelingen belangrijk!

Ben je ziek, kan je niet komen wegens familiale omstandigheden,… Dan is het belangrijk om je nieuwe afspraak zo snel mogelijk in te plannen. Wanneer dit niet lukt binnen de maand zal deze behandeling wegvallen.

Om de resultaten niet verloren te laten gaan en hierop te kunnen verder bouwen is het aangeraden om op regelmatige basis te blijven langskomen voor je behandeling. Hierbij hoeft de tijdspanne niet zo kort te zijn. Na je traject kan je vb om de zes à acht weken langskomen voor je verzorging.

Vragen?

volg ons

FACEBOOK   /   INSTAGRAM

0