Zacht ontharen

Mieke Heirman, is de oprichtster van Zacht Ontharen, zij genoot een paramedische opleiding en is al jaren gespecialiseerd in definitief ontharen. Zij staat in voor een professionele begeleiding.

Aanpak

Om ongewenste haargroei op efficiënte en pijnvrije wijze duurzaam te verwijderen, kies je voor laserontharing bij Zacht Ontharen. Want een mooie zachte huid voelt goed. Je zit goed in je vel en bent altijd voorzien op het onverwachte: een spontane zwempartij, een onvoorzien afspraakje…

Een optimale laserontharing vraagt goede apparatuur. De LightSheer® DUET Diodelaser en de LightSheer® DESIRE Diodelaser is de allernieuwste lasertechniek met het hoogst haalbare resultaat.  Hierdoor kunnen we het haar dat van nature op het lichaam voorkomt op een zeer doeltreffende manier weghalen en komaf maken met alle ongewenste haartjes.

schermafbeelding-2017-12-29-om-23.35.22
schermafbeelding-2017-12-29-om-23.35.28

Voorbereiding

  • Vermijd zon en zonnebank tussen de behandelingen
  • Scheer drie dagen voor de behandeling de haartjes nog een laatste keer weg
  • Gebruik geen deodorant of make-up voor de behandeling
  • Gebruik Flammazine®of Flamigel® na de behandeling
  • Geef te kennen of u medicatie neemt op het moment van de behandeling

Werkwijze

De laser geeft een lichtstraal af die gemakkelijk de huid binnendringt. Hoe lichter de huid hoe beter dit licht kan doordringen. De energie van de laserstraal wordt in het pigment van de haarwortels omgezet in warmte, waardoor de haarwortels zodanig aangetast raken, dat nieuwe haargroei niet meer mogelijk is.

De laser wordt afgesteld op je huidskleur, je haarkleur en de zone van behandeling. Het unieke koelsysteem van de laser beschermt de huid tegen oververhitting. Hierdoor is de laser geschikt voor de meest gevoelige huid en is de kans op huidbeschadiging gering.

De tijdsduur van de behandeling varieert per behandeld gebied. Alleen haren in de groeifase bevatten pigment en zijn dus het meest gevoelig voor laserlicht. Omdat niet alle haren tegelijkertijd in de groeifase zijn, zijn er meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld vijf tot acht. Dit gebeurt met tussenpozen van 6 tot 12 weken, afhankelijk van de te behandelen zone.

schermafbeelding-2017-12-29-om-23.35.14

Het grote voordeel van laserontharing is dat het op ieder lichaamsdeel toegepast kan worden. Zowel mannen als vrouwen kunnen zich laten behandelen: rug, borst, buik en nekharen bij mannen. En bij vrouwen bovenlip, kin, gelaat, benen, bikinilijn en oksels. Ook de armen, handen, voeten en oren kunnen worden behandeld.

Laserontharing is nagenoeg voor iedereen geschikt, een enkel huid- of haartype uitgezonderd. Tijdens het eerste gratis consult wordt er gekeken naar je huid- en haartype en krijg je informatie over de behandeling, de werkwijze en het effect ervan.

Agenda laserontharing @ K’belle (steeds op afspraak)

  • 12 mei 2022
  • 30 juni 2022

Download hier de prijslijst

Wil je meer informatie of wil je graag een afspraak maken voor een gratis testsessie of voor een behandeling? Neem dan contact met ons op. Boekingen voor Zacht Ontharen kunnen ook via de facebookpagina K’Belle -> knop ‘nu boeken’.

U kan ook steeds een kijkje nemen op www.zachtontharen.be

Vragen?

volg ons

FACEBOOK   /   INSTAGRAM

0