SPRAYTANNING

Your tan, our job!

Spraytanning is razend populair in Australië en Amerika, maar ook in Europa in volle opmars. Onze drukke levensstijl staat niet niet altijd toe om te genieten van de zon of een reeks zonnebanksessies. Inmiddels komt het ook vaker voor dat mensen een overgevoeligheid hebben aan UV-licht of om gezondheidsredenen geen gebruik mogen maken van een solarium. Voor al deze mensen is een Spray Tan behandeling dé ultieme oplossing. Het is de gezonde, volledig veilige manier om een mooie, natuurlijke bruine tint te verkrijgen in slechts 15 minuten! Alles wat u moet weten over ‘voor’, ‘tijdens’ en ‘na’ uw Spraytan kan u hieronder vinden!

Voor

Scrubben

Een scrub zal ervoor zorgen dat de kleur mooi egaal en gelijkmatig verdeeld wordt en belangrijker nog, dat je huid veel langer bruin zal blijven. De loszittende dode huidcellen worden verwijderd bij het scrubben. Degene die nog vast zitten zullen nog veel langer op hun plaats blijven. Opgelet : zorg ervoor dat je geen stukken vergeet !

Kledij

Trek donkere, loszittende kledij aan die geen wrijving geeft met je huid. Op lichte (niet delicate) kleding kunnen de ingediënten een licht kleur afgeven (wasbaar). Het werkzame ingrediënt werkt een 8-tal uur en dus kan op plaatsen waar de kledij op de huid schuurt, je teint vroegtijdig weggewreven worden.

Andere

 • Gebruik de dag zelf geen parfum, deodorant of bodylotion
 • Scheren: tot 8 uur voor de Spray Tan
 • Harsen: 1 tot 2 dagen voor de Spray Tan

Als je een special event hebt, 1 of 2 dagen voordien komen tannen

Tijdens

Tijdens de Spray-Tan behandeling is een haarnetje ter bescherming van je haren mogelijk maar niet noodzakelijk. Hiermee voorkom je dat het haar vettig zal worden door de DHA spray (dit kan uiteraard wel gewoon uitgespoeld worden). Tijdens de Spray Tan behandeling kun je zelf beslissen wat je wil dragen. Wil je een bikini of een zwembroek aan, dan kan dat gerust. Heb je liever een full body dekking dan mag je ook naakt of topless zijn. De keuze ligt volledig bij jou (of bij degene die de spray aanbrengt). Wil je geen bandjes zien, maar vind je het toch oncomfortabel om halfnaakt te staan? Houd dan gewoon je bikinitop of bh aan en doe de bandjes omlaag.

Na

Onmiddelijk

 • Draag loszittende, donkere kleding zoals hierboven reeds aangegevenGeen delicate weefsels (zijde/leer/nylon/…) om verkleuring te voorkomen
 • Minimaal 4 tot 8 uur niet douchen
 • Geen make-up eerste uren na de Spray Tan behalve lipstick en mascara
 • Geen sport tot 8 uur na de Spray Tan
 • Na de Spray Tan minimaal 24 uur wachten met scheren

Volgende dagen

 • 1/2 maal per dag een body lotion aanbrengen
 • Niet scrubben tenzij je de laatste restjes weg wilt hebben
 • Niet lang zwemmen in chloorwater

Na het douchen de huid droog deppen met een handdoek

Prijzen:

Volledig lichaam: €25

Gelaat, décolleté & armen: €15

Benen: €15

0