Manuele peelsessie met Hydropeptide

Wanneer je kiest voor een manuele peelsessie zal je behandelt worden met de huidverbeterende producten van Hydropeptide. Hydropeptide staat voor een gen-iale huidverzorging die resultaat gericht is én waar een aangename ervaring centraal staat. De actieve ingrediënten van Hydropeptide zijn van natuurlijke oorsprong en zijn ontwikkelt om op een snelle en veilige manier bij te dragen aan de (cel)gezondheid van de huid. Zonder recuperatie tijd na de professionele verzorging. Door de peptiden te combineren met doeltreffende ingrediënten kunnen we de oorzaak van bepaalde problemen (zoals vb. acné(littekens), pigmentatie, lijntjes/rimpels,…) aanpakken in plaats van enkel de symptomen en maken we het verschil op lange termijn.

De voordelen van peptiden:

  • Peptiden = hét hero ingrediënt binnen de formaties van Hydropeptide.
  • Peptiden= een korte keten van aminozuren die op celniveau boodschappen doorgeven aan onze huid om optimaal en gezond te functioneren.
  • Peptiden= bouwstenen van eiwitten. Eiwitten= belangrijkste bouwstenen van onze lichaam.
  • Peptiden= kleine moleculen, wat toelaat dat ze in dieper gelegen huidlagen penetreren om daar een krachtig signaal te geven aan de cel.

Je kan online een afspraak inplannen voor een manuele peelsessie. Hierbij kies je zelf de tijd en het budget van je behandeling. Wij werken niet met vaste behandeling protocols maar passen altijd onze producten en ingrediënten aan aan de noden van jouw huid.

 

volg ons

FACEBOOK   /   INSTAGRAM

0