E-books

 

Voedingsgids voor een acnevrije huid van orthomoleculaire therapeut Romy Noordzij!

Wil je eindelijk afscheid nemen van die eindeloze cyclus van hoop en teleurstelling, vol onzekerheid over je huid? Ben je het zat om elke ochtend wakker te worden met puistjes, roodheden en ontstekingen die je zelfvertrouwen ondermijnen? Het is tijd om de controle terug te nemen en te stralen als nooit tevoren!

Onze voedingsgids voor een acnevrije huid is dé sleutel tot een blijvende oplossing voor je huidproblemen. Geen zalfjes smeren of medicatie slikken meer – wij bieden een niet-invasieve en duurzame aanpak die je binnen enkele maanden laat stralen van binnenuit.

Stel je voor dat je elke ochtend vol zelfvertrouwen voor de spiegel staat, wetende dat je huid er egaal en stralend uitziet. Zonder puistjes, roodheden en ontstekingen. Geen noodzaak meer om je te verschuilen achter een laag make-up om je acne te verbergen. Dit is jouw kans om de strijd met acne te winnen en de held van je eigen verhaal te worden!

Onze voedingsgids begeleidt je stap voor stap naar een acnevrije huid door middel van gezonde voeding. Met praktische informatie over voedingsstoffen, vitaminen, mineralen, kruiden en meer, leer je precies wat en hoe je zou moeten eten om je huid van binnenuit te voeden en gezonder te maken. Met meer dan 65 makkelijke, gezonde én lekkere recepten, weekmenu’s, boodschappenlijstjes en zero-waste tips, wordt het nog nooit zo eenvoudig om je huid te transformeren!

Wat kun je verwachten na het lezen van onze voedingsgids? Je begrijpt niet alleen hoe jouw acne is ontstaan, maar je weet ook wat je moet doen om grip te krijgen op je acne en hoe je weer vol zelfvertrouwen en innerlijke rust kunt ervaren. Geen onzuiverheden, angsten en frustraties meer – alleen een stralende huid en een zelfverzekerde glimlach die jouw nieuwe werkelijkheid weerspiegelt.

Waar wacht je nog op? Duik in onze voedingsgids en ontdek de geheimen voor een gezonde, acnevrije huid van binnenuit. Het is tijd om de beste versie van jezelf te worden en te stralen als nooit tevoren!

Herken je het gevoel van machteloosheid wanneer je elke ochtend voor de spiegel staat en weer een nieuwe acne uitbraak ziet? Het is alsof je gevangen zit in een eindeloze cyclus van hoop en teleurstelling vol onzekerheid. Je bent al maanden op zoek naar een blijvende oplossing voor je acne, maar elke crème biedt slechts tijdelijke verlichting en het lijkt wel alsof niets helpt om er blijvend vanaf te komen. Medicatie wil je liever ook niet gebruiken.

“Was er maar een niet-invasieve oplossing die niet slechts voor even werkt”, maar ervoor zorgt dat je binnen enkele maanden weer kunt stralen van binnenuit en weer vol zelfvertrouwen in het leven staat. Laat ons je helpen om dit jouw nieuwe werkelijkheid te maken.

Stel je voor… Dat je elke ochtend vol zelfvertrouwen voor de spiegel staat, wetende dat je huid er egaal en

stralend uitziet. Zonder puistjes, roodheden en ontstekingen. De strijd met acne is gestreden en jij bent de winnaar!

Je hoeft je niet meer uit noodzaak te verschuilen achter een laag make-up om je acne te verbergen.

Je ervaart na al die maanden strijd eindelijk innerlijke rust, emotionele balans en zelfzekerheid.

De voedingsgids voor een acnevrije huid biedt jou de sleutel tot een acnevrij bestaan. Zet de eerste stap naar jouw transformatie van binnen naar buiten en ontdek al onze geheimen voor een gezonde, acnevrije huid. Het is tijd om de controle terug te nemen en te stralen als nooit tevoren!

Over de voedingsgids voor een acnevrije huid Deze voedingsgids begeleidt je stap voor stap naar een acnevrije huid door middel van gezonde voeding. Met praktische informatie over voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, kruiden en tientallen recepten, leer je precies wat en hoe je zou moeten eten om je huid van binnenuit te voeden en gezonder te maken. Je leert de rol van voeding op je hormonen en stress, en ontdekt hoe je jouw voedingspatroon zo kunt optimaliseren zodat je acne vaarwel kan zeggen!

Op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten

Inclusief 65+ makkelijke, gezonde én lekkere recepten

Met weekmenu´s, boodschappenlijstjes en zero-waste tips

Uitgebreide informatie over optimale voeding bij acne

Ontdek kooktechnieken en tips om maaltijden te plannen en bereiden

Dit leer je in de voedingsgids:

1. Je weet precies hoe jouw acne is ontstaan. En krijgt meer inzicht in hoe je lichaam werkt en leert wat er in jouw lichaam uit balans is waardoor je acne in stand wordt gehouden.

2. Je begrijpt wat je moet doen om grip te krijgen op je acne. En weet welke duurzame gewoontes je in je voeding- en leefstijl kunt integreren om je acne weer onder controle te krijgen.

3. Je zit weer vol zelfvertrouwen en innerlijke rust. Geen onzuiverheden, angsten en frustraties meer. Je hebt strijd met acne gewonnen en voelt je lichamelijk en mentaal weer sterk en veerkrachtig.

Na het lezen van de voedingsgids weet je dit:

✓ Hoe voeding de huidgezondheid en het ontstaan van acne beïnvloed

Wat je beter wel en niet zou moeten eten voor een zuivere, acnevrije huid

✓ De invloed van stressmanagement, slaapkwaliteit en lichaamsbeweging op acne

Hoe je gezonde acne-vriendelijke gewoontes kunt implementeren en behouden

Inzicht in hoe hormonen acne beïnvloeden en strategieën om hormonen in balans te brengen

Waar wacht je nog op? 175+ pagina’s vol recepten, voedingsadvies, weekmenu’s, boodschappenlijstjes, voorraadkast checklist, kooktechnieken, eetplanner,…

Vragen?

CONTACTEER ONS

volg ons

FACEBOOK   /   INSTAGRAM

0