Kaat

NEVER UNDERESTIMATE THE POWER OF A GOOD BEAUTY TREATMENT

Welkom op de website van Schoonheidssalon K’Belle.

Graag wil ik mezelf even voorstellen: Op 30 juni 2010 ben ik afgestudeerd aan het schoonheidsinstituut ‘Denise Gresiac’ te Berchem. Tijdens mijn studies kreeg ik de microbe voor de huidverbetering volledig te pakken.  In december 2010 werd ik zaakvoerder van schoonheidssalon K’belle. Het salon kan je terugvinden in Bornem, Temsesteenweg 36.

Bij schoonheidssalon K’Belle specialiseren we ons voornamelijk in huidverbetering. Zo kan je bij ons terecht voor een huidscan met een uitgebreide analyse, Hydrafacial behandelingen, Geneo treatments, manuele peelsessies maar ook ontspannende gelaatsverzorgingen.

Wanneer je last hebt van bepaalde huidproblemen bekijken we het totaalplaatje. We begeleiden je graag met de juiste behandelingen, thuisverzorging en suppletie (in samenwerking met Orthomoleculaire therapeut Romy Noordzij) om huidproblemen ook langs binnen aan te pakken.

In Samenwerking met Nina van Zacht Ontharen kan je bij ons ook terecht voor permanente laserontharing en bij Natacha, van House Of Beauty By N voor HIFU behandelingen waarbij je geniet van liftende, afslankende resultaten voor gelaat en lichaam.

Meer informatie of een behandeling boeken? Neem dan gerust contact met me op.

Tot snel!

Veel liefs, Kaat

Vragen?

volg ons

FACEBOOK   /   INSTAGRAM

0