Voor meer informatie bel: 0478 38 40 08

  • K'Belle 2015

Nagelstudio (acryl en gelish)

K'Belle is niet enkel een schoonheidssalon, maar ook een nagelstudio. Kunstnagels komen steeds vaker voor en ze geven een verzorgende, vrouwelijke en mooie indruk aan je handen. Tijdens de zomer kan je kiezen voor een fel kleurtje, tijdens de feestdagen kan je voor mooi versierde nagels gaan of je kan ze gewoonweg naturel houden. Kunstnagels zijn niet enkel voor esthetische doeleinde, nagelbijters kunnen dit afleren dankzij deze techniek!

Nieuwe set acrylnagels€56

Als u de eerste keer voor acrylnagels komt wordt er een nieuwe set geplaatst. Bij korte nagels kunnen deze ook verlengd worden.

Bijwerken acrylnagels€34

Nagels groeien, daarom moeten ook kunstnagels bijgewerkt worden. Dit is voor iedereen persoonlijk, het hangt af van hoe snel de nagels groeien.

Nail-art (per stuk)€0.5

Dit zijn de decoraties waar je jouwnagels uniek kan maken. Het gaat van opvallende tekeningen tot eenvoudige steentjes en stickertjes.

Airbrushdesign (per nagel)€1

De nieuwste techniek onder de nail-art met een uitgebreide keuze aan sjablonen die in geen tijd op de nagels worden gespoten in verschillende kleurtjes.

Gelishhanden of voeten €30

Gelisch is een nagellak die moet uitgehard worden onder een UV-lamp. Het is even sterk als gelnagels, blijft ook 3 tot 4 weken op handen en tot 6 weken op tenen en is achteraf makkelijk te verwijderen. Het is de ideale behandeling voor wie mooie sterke nagels wil maar waarvan de eigen nagels niet beschadigd mogen worden.

Gelish verwijderen€ 12.00